Naročanje vodnika poteka preprosto, v treh korakih:

1. Pošljite nam e-pošto z vašim naslovom za pošiljanje na info@krimp.si in sporočite katero knjigo želite naročiti (ali pa obe).

2.Po e-pošti dobite predračun za vodnik in poštnino, ki ga lahko plačate preko spletne ali fizične banke kjerkoli v Sloveniji.

3. Po plačilu predračuna vam vodnik pošljemo po pošti isti ali naslednji dan.

Cena pošiljanja v Sloveniji je 3€, možno pa je tudi plačilo po povzetju. V tem primeru so stroški pošiljanja 5€ in dodatna storitev Pošte Slovenija. Če naročite oba vodnika, poštnino častimo mi!

Vodnik lahko dobite v mnogih trgovinah v Sloveniji, vključno z Iglu športom, Annapurno, Kibubo, Climbersonly, PZS, kampom Vovk, hostli Ozicla, Xaxid in Pod kostanji, v Alternativi v Sesljanu in na mnogih lokacijah na Hrvaškem, od TZ Buzet, do Dolores in cafe Sara v Roču, v Pazinu, Rijeki in Rovinju.

 

To order the topo directly from us, send us an e-mail to info@krimp.si and leave your address and contact information (email is enough). Tell us which book(s) you’re ordering.

The price of the topo is 17€ plus shipping which we will calculate based on your address. You will receive an invoice to your e-mail and after you pay it, the topo will be shipped to you within 48 hours. The shipping costs are about 7 € throughout the EU, but may vary on country, quantity and special requests (express mail etc.). If you order both books, the standard shipping is on us!

The topo is also available at many sellers across country, most notably IGLU šport franchises, and KIBUBA, Annapurna, Climbersonly, and PZS sport shops and in most hostels (like Xaxid, Ocizla, Pod kostanji), in camp Vovk and of course on www.kletterfuehrer.net, Freytag&Berndt, Bergsteigen and elsewhere. In Croatia you can get it in Tourist point in Buzet, in Roč at cafe Sara or at Dolores Zornada, and at many other points and clubs across Istria, like Pazinj, Rovinj, Rijeka and Pula.

 

 

PRAVILA IN POGOJI NAKUPOVANJA PREKO STRANI KRIMP.SI

Kupec potrjuje, da je v celoti seznanjen s “Pravili in pogoji nakupovanja preko strani Krimp.si” (v nadaljevanju: “Pravila”) ter se z njimi strinja.

PLAČILNI POGOJI
Naročene knjige in revije preko spletne strani, lahko kupec plača:
– “po povzetju” (t.j. ob dostavi – poštarju)
– s plačilom predračuna na IBAN založbe
Plačilo “po povzetju” je možno le za pošiljke z naslovnikom v Sloveniji.

CENE
Cene že vključujejo DDV (9,5%). Založba TokaPiki si pridržuje pravico do sprememb cen ter pravico do napake pri objavi cene.

REKLAMACIJA
Založba TokaPiki se zavezuje, da bo rešila vse reklamacije v zakonitem roku.

Blago, ki je predmet reklamacije, kupec vrne nepoškodovano in v nespremenjeni količini na naslov založbe TokaPiki s pripisom “reklamacija”. Blago bomo zamenjali in odposlali najkasneje v 3 dneh od prejema pošiljke. Založba si pridržuje pravice do presojanja upravičenosti reklamacije.

Če založba nima nadomestnega izvoda reklamiranega blaga na zalogi, bo kupcu v celoti vrnila kupnino najkasneje v 10 dneh po prejemu reklamiranega blaga.

Založba TokaPiki lahko odstopi od izvedbe naročila v primerih, če naročenega blaga nima več na zalogi, če naročilo ni bilo izvedeno v skladu s Pravili ali če ugotovi plačilno nezmožnost kupca.

VRAČILO BLAGA-ODSTOP OD POGODBE
Kupec ima pravico odstopiti od pogodbe o nakupu v 15 dneh od prejema blaga, ne da bi mu bilo pri tem potrebno navesti razlog svoje odločitev in sicer na enega od dveh načinov:
– da vrne blago na založbo v 15-ih dneh po prejemu
– ali, da o odstopu v roku 15-ih dni pisno obvesti založbo TokaPiki ter v 30-ih dneh po oddaji tega obvestila na založbo vrne blago.
Pogoj v obeh primerih je, da blago vrne na naslov založbe nepoškodovano in v nespremenjeni količini, v obliki kot ga je prejel.
V kolikor so ti pogoji izpolnjeni, TokaPiki kupcu povrne celotno kupnino, vključno s stroški poštnine takoj, ko je to mogoče oz. najkasneje v roku 30 dni od prekinitve pogodbe.
Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV IN DRUGA DOLOČILA
Kupec dovoljuje, da prodajalec vzpostavi, vodi, vzdržuje in upravlja z osebnimi podatki kupca. Založba TokaPiki se zavezuje, da bo s podatki o kupcu ravnala v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 59/99, 57/01) ter da podatkov o kupcu v nobenem primeru ne bo posredovala tretji osebi.
Kupcu pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.

Sklenjeno pogodbo hrani založba TokaPiki v natisnjeni ter elektronski obliki. Kupec jo lahko dobi na vpogled po vnaprejšnji najavi in sicer vsak delovni dan med 8.00 in 16.00 .

Vsi tu navedni pogoji in pravila so zavezujoči za kupca in založbo TokaPiki. Vse morebitne spore bosta stranki reševali sporazumno. V primeru, da sporazuma ni mogoče doseči, bo spor reševalo pristojno sodišče v Kranju.

V primeru, da se med nakupom pojavijo težave, vas prosimo, da nas o tem nemudoma obvestite.